Veel gestelde vragen (FAQ)

  • Uw huidige verzekering opzeggen? Zie Formulieren of neem contact met ons op.
  • U wilt een nieuwe verzekering afsluiten? Dat kan zeer voordelig en direct online! Zie verschillende productpagina's of onze andere online webomgeving (link)
  • U heeft een schade? Ga naar de productpagina van uw verzekering en u kunt direct via de schadebutton uw schade melden. Mocht u er niet uitkomen dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen.
  • Waarom wij steeds meer afstappen van provisie inkomsten? Omdat wij van mening zijn dat netto verzekeringsproducten met alleen een kleine Servicevergoeding de toekomst hebben. Geen verborgen inkomsten maar optimale transparantie. Sommige verzekeringsproducten zijn inclusief provisie.
  • Waarom kunnen wij zo goedkoop zijn? Omdat wij onze kantooromgeving volledig gedigitaliseerd hebben en zoveel mogelijk verzekeringen online aanbieden. Ook schademeldingen kunt u online doen, makkelijker kan niet. Maar mocht u toch gebruik willen maken van onze persoonlijke advisering of ondersteuning, dan stellen wij u vooraf op de hoogte van mogelijke extra kosten. Ook hier staan wij transparantie voor.
  • Ik wil een zakelijke verzekering afsluiten maar ik weet niet zo goed wat ik moet doen? Geen probleem wij kunnen u helpen met het inschatten van de risico's van uw onderneming en het vinden van uw benodigde verzekeringen.
  • Ik zie een andere opzet van verzekeringsproducten, in sommige gevallen is de premie vooraf al bekend, hoe kan dat? Omdat wij rechtstreeks zaken doen met gespecialiseerde bedrijven op het gebied van schadeverzekeringen. Wij hebben daardoor de mogelijkheid zelf (zeer scherp geprijsde) producten te ontwikkelen, risico's te analyseren en op maat een verzekeringsproduct aan te bieden.
  • Ik heb al een overlijdensrisicoverzekering, kan ik deze zomaar opzeggen? Jazeker, u kunt uw huidige overlijdensrisicoverzekering op elk moment opzeggen. Maar indien deze verpand (gekoppeld) is aan uw hypotheek, dan moet u goedkeuring van uw hypotheekverstrekker krijgen om de verpanding te wijzigen van uw huidige polis naar de nieuwe.