Over Arsenaal

Welkom op de website van Arsenaal, een onafhankelijk adviesbureau waar u verzekerd bent van scherp geprijsde kwaliteitsproducten, transparante polisvoorwaarden en toch een persoonlijke aanpak.

U bent als bedrijf of particulier bij ons aan het juiste adres. Niet alleen bij het beheren van uw verzekeringspakket, maar ook bij het afhandelen van geleden schades. U kunt via de verschillende navigatiepagina's direct kiezen welke verzekering(en) u wenst. Wij hebben met het oog op de toekomst voor een aantal verzekeringen al gekozen voor een provisieloze beloning. Het enige dat wij in rekening brengen is dan een administratievergoeding. Wij adviseren en bemiddelen bij de tot standkoming van verzekeringsovereenkomsten tussen u en de verzekeraar.

Mocht u er onverhoopt niet uit komen om zelf online een verzekering te sluiten, dan maken wij op uw verzoek samen met u een inventarisatie van de risico's waar u mee te maken heeft. Vervolgens gaan wij met u na welke risico's verzekerd moeten worden en naar ons oordeel goed aansluiten bij uw wensen en persoonlijke/zakelijke omstandigheden.

Naast informatie over ons kantoor vindt u op deze website uitgebreide informatie over diverse verzekeringen. U kunt direct verzekeringen afsluiten, berekeningen maken, offertes aanvragen en uiteraard bieden wij ook een digitale polismap. Met de opzet van onze website hebben we rekening gehouden met de ontwikkelingen in de toekomst. Makkelijk navigeerbaar via elk modern multimedia apparaat, per pagina de verzekering die u zoekt, per pagina vindt u ook "hoe te handelen bij schade" en alle verzekeringen voorzien van een scherpe online prijsstelling.

Veel gemak, waarbij we het persoonlijke contact niet uit het oog verliezen.