Service

Vergelijkt u via onze site maar eens uw huidige dekking en premie. Dan ontdekt u binnen enkele ogenblikken één van de vele voordelen van echt online verzekeren met persoonlijke aandacht. Geen wachttijden, wij zijn altijd bereikbaar op het moment dat het ú schikt. Alle dagen van het jaar en 24 uur per dag. U hoeft niet meer de telefoon te pakken. U doet het wanneer u dat wenst!

Overstappen

Ook overstappen is voor u gemakkelijk gemaakt. U sluit eerst de door u gewenste verzekering(en) af. Vervolgens gaat u naar de pagina Formulieren. Op deze pagina vindt u een modelbrief voor het opzeggen van uw bestaande verzekeringen bij uw huidige verzekeraar. Wij bieden zekerheid door samenwerking met gerenommeerde internationale ondernemingen.

Schademelding

Wij nemen uw schademelding direct in behandeling. Dat gebeurt nadat u uw schade elektronisch (via uw eigen dossier of via de schademeldingsbutton aanmeldt via deze site. Als de gemelde schade binnen de dekking van uw verzekering valt, zal na schadevaststelling door onafhankelijke experts van erkende en gecertificeerde bureaus, het schadebedrag zo spoedig mogelijk aan u worden overgemaakt. Snel, correct, probleemloos en prettig.

Inzicht

Arsenaal geeft u een helder inzicht in kosten, dekking en voorwaarden. Immers, u doet zaken in een digitale omgeving die consequent volgens vastgestelde regels en criteria werkt. Per product ziet u op uw polis welke beloningsstructuur wij hanteren. Wij streven ernaar om steeds meer provisieloos te gaan werken. Beïnvloeding door mensen op wat voor manier ook, behoort daarmee tot het verleden. Uw schade wordt door onafhankelijke schade-experts van erkende en gecertificeerde bureaus afgehandeld. Ook daarin zijn wij objectief, eerlijk en onafhankelijk. Direct nadat u een verzekering heeft afgesloten sturen wij u (automatisch) de geldende polis en voorwaarden naar uw e-mailadres. Transparant en glashelder.

Opzeggen

Mocht u al een verzekering bij een andere maatschappij hebben en ontdekt dat u daar nog jaren aan vastzit. Een zeer onwenselijke situatie. Wij zijn van mening dat u nergens aan vast moet zitten. Mocht u om wat voor reden dan ook uw verzekering willen beëindigen, dan kunt u bij ons zelf direct uw verzekering beëindigen. Kortom, u bepaalt zelf de looptijd van uw verzekeringen, zo lang als u dat wenst.